Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Juharszirup Vásárlás képes leírás - Juharszirup.tlap.hu
részletek »

Juharszirup Vásárlás - Juharszirup.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: juharszirup.tlap.hu » Juharszirup Vásárlás
Keresés
Találatok száma - 9 db
Bio-Zentrale juharszirup  - 250 ml

Bio-Zentrale juharszirup - 250 ml

A juharszirup egy értékes természetes édesítőszer. Sok aminosavat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Tápanyagtartalom 100 g termékben: Kalória: 1481kj / 348kcal Fehérje: 0 g Szénhidrát: 87,1 g (ebből cukor 77,9 g) Zsír: 0 g Rost: 0 g Nátrium: 0,013 g

Brien minősített kanadai Juharszirup

Brien minősített kanadai Juharszirup

A juharszirup természetes, növényi édesítő bővelkedik ásványi anyagokban, vitaminokban és aminosavakban. Kalcium, kálium és jelentős magnézium forrás. Tartalmaz P-vitamint, B2 vitamint, B5 vitamint, folsavat , B6 vitamint, Biotint és A-vitamint is. A juharszirupnak annál markánsabb, erősebb íze van, minél sötétebb a színe.

Juharszirup tiszta D-minőségű (kanadai, sötét)

Juharszirup tiszta D-minőségű (kanadai, sötét)

A megfelelő minőséget és ízhatást a juharszirup világosságából ill. fényáteresztő képességéből láthatjuk, amely függ a szüretelés időpontjától. A juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb) terjed. A sötétebb szirup általában alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a világosabbat, melyet palacsintához és egyéb fogyasztanak.

Kanadai D minőségű 500ml-es

Kanadai D minőségű 500ml-es

Az Észak-Amerikai indiánoknak köszönhetjük a Juharfa édes nedvének a felfedezését. A fehér bőrű lakosok később átvették ezt a tudást és tovább fejlesztették. A megfelelő minőséget és ízhatást a juharszirup világosságából ill. fényáteresztő képességéből láthatjuk, amely függ a szüretelés időpontjától. A juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb) terjed.

Maple Joe Kanadai juharszirup

Maple Joe Kanadai juharszirup

'Nekünk, québec-i embereknek a juharszirup a tavasz visszatérését idézi fel. Ebben az időszakban megyünk ki a juharerdőkbe bemetszeni a juharfakérget és kihelyezni a fák oldalára az edényeket, melyek 6-8 héten keresztül gyűjtik össze cseppről cseppre a természet eme valódi kincsét: a juharfa nedvét, amit aztán az évszázados eljárással hatalmas üstökben sziruppá főzünk'

Neera böjtkúra szirup 500ml - Pálma + juharszirup

Neera böjtkúra szirup 500ml - Pálma + juharszirup

A Neera méregtelenítés célja, hogy fokozza a test természetes méregtelenítő képességét. A méregtelenítés munka mellett is könnyen elvégezhető, mert nem lép fel fáradtság vagy gyengeségérzés, mivel a kúraital nem más, mint egy folyékony táplálék, mely kiküszöböli az éhségérzetet, és energiát ad a tisztulási folyamatok alatt.

Neera Pálma-juharszirup

Neera Pálma-juharszirup

A Neera szirupot Svájcban fejlesztették ki, tiszta C osztályú kanadai juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből. Öt év és ezernyi teszt eredménye az a keverék, amely megfelel a Neera Méregtelenítő és Tisztító Kúra minden kívánalmának.

Tesco Finest kanadai juharszirup 330 g

Tesco Finest kanadai juharszirup 330 g

A kanadai tavasz néhány hetében gyűjtik a juharfák finom kincsét. A Finest juharszirup az első, legkiválóbb fejtés eredménye. Készítése során 50 liternyi fanedvből készül egyetlen liter juharszirup, amely számtalan vitamin és ásványi anyag forrása. Származási helye: Quebec, Kanada.

Vitamin specialista D-minőségű

Vitamin specialista D-minőségű

A juharszirup nagyon értékes természetes édesítőszer. Sok aminosavat, vitaminokat valamint ásványi anyagokat tartalmaz. A juharszirupban található vitaminok: PP-vitamin, B2 (riboflavin), B5 vitamin (pantoténsav), folsav , B6 vitamin, Biotin, A-vitamin. aminosav és ásványi anyagok.

Tuti menü