Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az egészséges juharszirup képes leírás - Juharszirup.tlap.hu
részletek »

Az egészséges juharszirup - Juharszirup.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: juharszirup.tlap.hu » Az egészséges juharszirup
Keresés
Találatok száma - 11 db
A juharszirupos méregtelenítés hét alapelve

A juharszirupos méregtelenítés hét alapelve

1. Légy lelkes! Emlékeztesd önmagad mindazokra a pozitívumokra, amiért vállalkoztál a méregtelenítésre. Írj ezekről egy listát. Emlékezz, ez a te választásod, te fogod a gyümölcsét learatni. 2. Légy ésszerű! Kövesd hűen a honlap vagy a kézikönyv tanácsait.

A méregtelenítő juharszirup jótékony hatásai

A méregtelenítő juharszirup jótékony hatásai

A juharszirup vízből, ásványi- és tápanyagokból, továbbá cukorból áll. Minél sötétebb színű a juharszirup, annál intenzívebb az íze és annál nagyobb a cukor, tápanyag- és ásványi anyag koncentrációja. Mivel a benne található anyagok erősítik és tisztítják az immunrendszert, a méregtelenítő juharszirup kiválóan alkalmas fogyókúrákhoz is.

Egészséges cukorpótlók

Egészséges cukorpótlók

Sok gondot okoz, hogy ha valaki szereti az édeset, de nem eheti, mert cukorbeteg, valamilyen más betegsége van (pl. daganatos), könnyen hízik, vagy egészségesebb variánsokat keres. Az alábbi összefoglalóban megtalálhatók a ma hazánkban is elérhető édesítőszerek, melyek közül az egészségtudatosabbak is könnyebben választhatnak?

Fogyókúra juharsziruppal

Fogyókúra juharsziruppal

A juharszirupos diéta nem tartozik a legkellemesebb fogyókúrás módszerek közé. Kíméletlen, hatékony és villámgyors - talán így lehetne legpontosabban jellemezni a súlyleadás egyik legkönyörtelenebb fajtáját. Kizárólag orvosi felügyelet mellett szabad belefogni!

Fogyókúra során használható édesítőszerek

Fogyókúra során használható édesítőszerek

A túlsúly ellen folytatott küzdelemben sokszor az jelenti a legnagyobb kihívást, hogyan tudunk ellenállni az édességeknek. Sokan el sem tudják képzelni az életüket az édes ízek nélkül. De miért tennénk próbára akaraterőnket, ha léteznek olyan édesítőszerek, amelyek egészségesek, a szénhidráttartalmuk elhanyagolható, élvezeti értékük pedig a cukoréhoz hasonló.

Fogyókúrázz juharsziruppal!

Fogyókúrázz juharsziruppal!

A juharszirupos fogyókúra egyre nagyobb népszerűségnek örvend, szerte a világon. Számos híresség is kipróbálta már a fogyókúra e módszerét, többek között Király Linda, Beyoncé és Kőbán Rita is a juharszirupos fogyókúra segítségével szabadult meg néhány plusz kilótól.

Néhány mondat a juharszirupos kúráról...

Néhány mondat a juharszirupos kúráról...

Eléggé nagy vihart kavart (persze a jó értelemben) a juharszirupos kúra, sokan érdeklődtetek iránta, úgyhogy én is utánanéztem egy kicsit, hátha találok olyan információkat, amelyet még nem írtak le a kedves kommentezők. A juharszirupos diéta - egyébként nem szeretem ezt a...

Sztárdiéta juharsziruppal

Sztárdiéta juharsziruppal

Szeretnél gyorsan búcsút inteni a testedet bástyázó hájacskáknak? Vesd be a juharszirupot, segítségével nem csak fogyhatsz, hanem a szervezetedet is megszabadíthatod a méreganyagoktól. A juharszirupos diéta hazai ismertsége egyelőre elmarad az Atkins-, a GI- vagy akár a 90 napos módszer mögött, de külföldön egyre többen esküsznek rá eredményessége miatt. Nem csoda, hogy a sztárvilágban is nagy népszerűségnek örvend.

Természetes cukorpótlók

Természetes cukorpótlók

Cukrot nap, mint nap használunk édesítésre, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy szervezetünk csak üres kalóriát kap, vagy egy kicsit többet is. A boltok polcain találkozhatunk természetes (pl. méz, sztevia, juharszirup, fruktóz) és mesterséges édesítőszerekkel is (pl. szacharin, ciklamát, aszpartám, szorbit).

Hirdetés
Természetes édesítés, egészséges életmód

Természetes édesítés, egészséges életmód

Komoly ellenérzése van az embernek a mesterséges édesítőszerekkel kapcsolatban is. Érdekes módon gyakran napvilágot lát róluk valami csalafintaság. Egy kis hólyagrák a patkányoknál - de persze ők teljesen mások mint mi, ezért a tanulmányt inkább nem is kell figyelembe venni. Ilyen és ehhez hasonló esetek ezreivel találkozni és ki tudja mennyi az, amiről nem tudunk.

Trendi fogyókúra: fűszeres limonádét mindenkinek!

Trendi fogyókúra: fűszeres limonádét mindenkinek!

Demi Moore, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Beyoncé. Hogy mi a közös bennük? Mindannyian sikerrel alkalmazzák a svájci receptúra alapján készült tisztító és fogyasztó diétát, a pálma és juharszirup (neera) kúrát. Rengeteg módszer van arra, hogy hogy rövid idő alatt megszabaduljunk felesleges kilóinktól, és ez mikor máskor lenne a legaktuálisabb, mint a tavaszi szezonban. Ezúttal a limonádét hívjuk segítségül!

Tuti menü