Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A juharszirup összetétele képes leírás - Juharszirup.tlap.hu
részletek »

A juharszirup összetétele - Juharszirup.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: juharszirup.tlap.hu » A juharszirup összetétele
Keresés
Találatok száma - 6 db
A juharszirup hasznos összetevői

A juharszirup hasznos összetevői

A tiszta juharszirup az egészségre hasznos összetevőket tartalmaz: - gyógyszerészeti kutatások eredménye ScienceDaily (2010. március 25.) Mielőtt nekilát a következő halom gofrijának, lehet, hogy kedve támad tiszta juharszirupot önteni rá.

A juharszirup olyan egészséges, mint a zöld tea

A juharszirup olyan egészséges, mint a zöld tea

Olyan molekulákat fedeztek fel a juharszirupban, amivel a természetben egyébként nem találkozni, és amik a kanadai édességet a zöld teához és az áfonyához hasonlóan egészségessé teszik. Ötvennégy egészségmegőrző vegyületet találtak egy kutatás során a tudósok a juharszirupban - derült ki a múlt héten a kaliforniai Anaheimben tartott Kémikusok Szövetségének éves gyűlésén.

A Neera ital összetevői és ezek hatása

A Neera ital összetevői és ezek hatása

A Neera ital a Neera pálma- és juharszirup, frissen facsart citromlé, Cayenne bors és tiszta víz keveréke. Vegyük szemügyre alaposabban az összetevőket. A szirup a magas, de könnyen lebontható gyümölcscukor-, azaz szénhidráttartalmának köszönhetően megfelelő mennyiségű energiát biztosít a szervezet számára. Így ha méregtelenítünk, és néhány napra mellőzzük is a szilárd táplálék fogyasztását, az ezek hiányából adódó szokásos gyengeség és vércukorszint-ingadozás nem lép fel.

Cukorbetegség ellen juharszirup, kurkuma és görögszéna

Cukorbetegség ellen juharszirup, kurkuma és görögszéna

Egy amerikai tanulmány cáfolja azt a szokásos orvosi ajánlást, miszerint a cukorbetegeknek - amennyire lehetséges - kerülni kell az édeset. Édes és édes között van ugyanis különbség. A kanadai juharszirup legalább 20 egészségtámogató összetevőből áll, melyből 13-at csak nemrég fedeztek fel.

Juharszirup

Juharszirup

A juharszirup nagyon értékes természetes édesítőszer. Sok aminosavat, vitaminokat valamint ásványi anyagokat tartalmaz. Az Észak-Amerikai indiánok fedezték fel a juharfa édes nedvét, és kezdték el feldolgozni és használni a mindennapi étkezésben. Egy koncentrációs folyamat során, 40 liter nedvből 1 liter szirup lesz.

Miért fogyasszunk tiszta juharszirupot?

Miért fogyasszunk tiszta juharszirupot?

A tiszta juharszirup 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz és gazdag tárháza ásványi anyagoknak és értékes tápanyagoknak. Tartalmaz vitaminokat is; összetevőinek hála a juharszirup számos jótékony hatást képes kifejteni szervezetünk egészségére. A juharfa nedvéből előállított szirup immunerősítő, antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik.

Tuti menü